Брисање података

Сазнајте како да затражите брисање ваших личних података

Последње ажурирање: January 15, 2025

Брза навигација

1

Преглед

На SilverGents-у поштујемо ваше право да контролишете своје личне податке. Ова страница објашњава како да затражите брисање вашег налога и повезаних података, шта се дешава током процеса брисања и које информације се могу задржати након брисања.

2

Како затражити брисање података

Можете затражити брисање података на више начина:<br/><br/><strong>1. Подешавања налога</strong><br/>Идите на Подешавања > Приватност > Обриши налог. Пратите упутства да потврдите свој идентитет и покренете процес брисања.<br/><br/><strong>2. Контактирајте подршку</strong><br/>Пошаљите имејл на privacy@silvergents.com са насловом "Захтев за брисање података". Укључите имејл адресу са којом сте регистровани и све додатне детаље за верификацију идентитета.<br/><br/><strong>3. Захтев у апликацији</strong><br/>У нашој мобилној апликацији, идите на Профил > Подешавања > Приватност и безбедност > Обриши мој налог.

Брзи кораци

  1. Иди на подешавања
  2. Изаберите подешавања налога
  3. Click "Delete Account"
  4. Унесите своју лозинку
  5. Потврди брисање
3

Шта се брише

Када затражите брисање података, трајно ћемо уклонити:<br/><br/>• <strong>Информације профила</strong> - Ваше име, биографија, преференције и подешавања профила<br/>• <strong>Фотографије и медији</strong> - Све слике и видео записи које сте поставили<br/>• <strong>Поруке и разговори</strong> - Све поруке које сте послали и примили<br/>• <strong>Везе</strong> - Ваша листа пратилаца, праћених и повезаних особа<br/>• <strong>Историја активности</strong> - Ваша свиђања, прегледи и интеракције<br/>• <strong>Информације о плаћању</strong> - Сачувани начини плаћања и записи трансакција<br/>• <strong>Подаци уређаја</strong> - Пуш токени и идентификатори уређаја

  • Profile information (name, bio, photos, preferences)
  • Све поруке и разговори
  • Историја спаривања и лајкова
  • Отпремљене фотографије и видеи
  • Историја претраге и логови активности
  • Подешавања и поставке налога
4

Шта задржавамо

Одређене информације могу бити задржане чак и након брисања налога из правних, безбедносних или легитимних пословних разлога:<br/><br/>• <strong>Записи трансакција</strong> - Чувају се 7 година из пореских и рачуноводствених разлога<br/>• <strong>Подаци правне усклађености</strong> - Ако то захтева закон или актуелни правни поступци<br/>• <strong>Безбедносни дневници</strong> - Подаци везани за безбедност задржавају се 90 дана ради превенције превара<br/>• <strong>Збирна аналитика</strong> - Анонимизовани статистички подаци могу бити сачувани у збирном облику<br/>• <strong>Резервне копије података</strong> - Могу остати у системима резервних копија до 30 дана пре аутоматског брисања

  • Transaction records: Required for legal and tax compliance
  • Anonymized data: Cannot be linked back to you
  • Support communications: For quality assurance
  • Legal hold data: If required by law
  • Fraud prevention data: To protect our community
5

Временски оквир брисања

Наш процес брисања података прати овај временски оквир:<br/><br/><strong>Одмах (0-24 сата)</strong><br/>• Налог је деактивиран и невидљив другим корисницима<br/>• Не можете се пријавити нити приступити сервису<br/>• Активне претплате су отказане<br/><br/><strong>У року од 7 дана</strong><br/>• Лични подаци се бришу из примарних база података<br/>• Медијске датотеке се уклањају са наших сервера<br/>• Интеграције са трећим странама се прекидају<br/><br/><strong>У року од 30 дана</strong><br/>• Системи резервних копија се аутоматски чисте<br/>• Кеширани подаци истичу и бришу се<br/><br/><strong>У року од 90 дана</strong><br/>• Безбедносни дневници се бришу<br/>• Сво брисање података је завршено

Одмах
Profile hidden, logged out
24 hours
Обрада података се зауставља
30 days
Лични подаци обрисани из активних система
90 days
Резервни системи обрисани
6

Пре него што обришете

Пре него што наставите са брисањем података, имајте на уму:<br/><br/>• <strong>Ово је неповратно</strong> - Када се обрише, ваши подаци се не могу повратити<br/>• <strong>Активне претплате</strong> - Откажите све активне претплате пре брисања налога<br/>• <strong>Преузмите своје податке</strong> - Затражите копију ваших података пре брисања (погледајте нашу Политику приватности како то урадити)<br/>• <strong>Послате поруке</strong> - Поруке послате другим корисницима могу остати видљиве њима<br/>• <strong>Јавни садржај</strong> - Садржај који су други поделили или снимили може и даље постојати екстерно

Важни подсетници

  • Прво преузмите своје податке ако је потребно
  • Откажи све активне претплате
  • This action is permanent after 30 days
  • You'll need a new account to return
7

Контактирајте нас

Ако имате питања о процесу брисања података или вам је потребна помоћ са захтевом за брисање, контактирајте наш тим за приватност:<br/><br/>Имејл: privacy@silvergents.com<br/>Наслов: Упит о брисању података<br/><br/>Обично одговарамо на све упите везане за приватност у року од 2 радна дана.

Ваша приватност је важна

Посвећени смо заштити ваше приватности и обезбеђивању транспарентности у руковању вашим информацијама. Ако имате питања, слободно нас контактирајте.